تعداد بازدید این مطلب :۵ بازدید
  • دسته‌بندی نشده
  • ۰

پویش ملی ” من واکسن میزنم “

اکنون با آغاز پویش “من واکسن می زنم”، فرصتی پیش آمده تا پزشکان و کادر درمانی، هنرمندان و ورزشکاران و حتی کودکان به این پویش بپیوندند.اکنون با درخواست از همشهریان گرامی جهت  پیوستن به پویش “من واکسن می‌زنم” در راستای پویش همیار سلامت علاوه بر ایمنی خود، زمینه ایمنی دیگران را نیز فراهم کنند و باعث قطع چرخه انتقال ویروس گردند.

با توجه به اینکه در حال حاضر در کشور هیچ گونه چالشی در زمینه تهیه واکسن وجود ندارد و انواع واکسن ها به میزان مناسب و به اندازه در مراکز تجمیعی در دسترس می باشد لذا در راستای ایمنی سازی افراد با محوریت ارتقای سطح سلامت و مقابله با شیوع ویروس کرونا و رسیدن هر چه سریعتر به ایمنی جمعی، از کلیه مردم می خواهیم که با شرکت در پویش “من واکسن میزنم” و دعوت اعضا خانواده، دوستان، اقوام و… گامی در جهت قطع زنجیره انتقال ویروس و ارتقا سلامت جامعه بردارند.

هر روز ادعا‌های جدیدی از طرف برخی سودجویان با نیت های مختلف درخصوص عوارض واکسن‌ها مطرح می‌شود که هیچ کدام از آنها پایه و اساس علمی ندارند و کذب و دروغ هستند و بر اساس نظر متخصصان مربوطه و افراد با تجربه واکسن کرونا در برابر این ویروس بسیار موثر می باشد و کاهش آمار ابتلا و مرگ و میر سالمندان و همچنین آمار بالای ابتلا در افراد واکسینه نشده گواهی بر این ادعا است.

واکسیناسیون عمومی تنها راه خروج از بحران شیوع کرونا و پیشگیری از ورود به ششمین موج طغیان این ویروس سرکش در فصل سرما است.

بستری شدن در بیمارستان برای افرادی که واکسن کرونا دریافت نکرده اند، 17 برابر بیشتر از افرادی است که واکسن زده اندو خطر مرگ و میر در افراد واکسینه نشده ۱۲ برابر بیشتر از افراد واکسینه شده بوده است.

از همشهریان عزیز تقاضا داریم تا دیر نشده است برای واکسیناسیون کامل خود و خانواده شان اقدام کنند، این در حالی است که بزرگترین خطری که پیوستن به پویش من واکسن می زنم را تهدید می‌کند، پاسخ ندادن به افرادی است که از تبعات و عوارض واکسن کرونا هراس دارند. .هیچ یک از پزشکانی که دانش روز و مطالعات مستمر علمی دارند مخالف تزریق واکسن کرونا نیستند و همه یکصدا همگان را به زدن واکسن تشویق می‌کنند.

تحقیقات نشان داده است که تزریق واکسن عارضه خاصی ندارد و علاوه بر آن اگر ۷۵ درصد افراد جامعه واکسن دریافت کنند، می‌توان انتظار قطع زنجیره انتقال ویروس را داشت.

مرکز بهداشت شهرستان آباده-واحد آموزش و ارتقاء سلامت

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *