۵ بهمن ۱۳۹۹

کرونا با مصرف زیاد قند، نمک و چربی نزدیک است!

سیستم ایمنی مهمترین عامل و ابزار برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا است، اما مصرف زیاد قند، نمک و چربی سیستم ایمنی شما را روز به روز ضعیف تر می کند و احتمال ابتلای شما به کرونا را افزایش می دهد.

خانه نشینی این روزهای کرونایی، خود یکی از عوامل است که مصرف تنقلات و فست فودها را افزایش داده است. مواد غذایی که پر نمک، شیرین و پر چرب هستند زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلا به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا، کبد چرب و…می شوند وخود این بیماری ها خطر ابتلا ومرگ ناشی از کووید 19 را افزایش می دهد.

بنابرین در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود باشیم، به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری ومصرف می کنیم توجه بیشتری داشته باشیم. در واقع به جای مصرف تنقلات و مواد غذایی با نمک و چربی و قند بالا از مواد غذایی با نمک و قند و چربی کمتر استفاده کنیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم.

  دفتر بهبود تغذیه جامعه – وزارت بهداشت ودرمان و آموزش پزشکی- مرکز بهداشت شهرستان آباده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

۵ بهمن ۱۳۹۹