تعداد بازدید این مطلب :۵ بازدید
  • دسته‌بندی نشده
  • ۰

برگزاری دوره آموزشی رسالت خاص مدیران در جمهوری اسلامی در آباده

به گزارش نفیرنیوز و به نقل از امیدرضانفرخبرنگارخبرگزاریصداوسیمای فارس ، دوره آموزشی رسالت خاص مدیران در جمهوری اسلامی ، ویژه مدیران ادارات شهرستان آباده در دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آباده گفت : با توجه به ضرورت آموزش مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان در خصوص چگونگی مدیریت صحیح در نظام جمهوری اسلامی ، این دوره آموزشی یک روزه با همکاری فرمانداری آباده برگزار شد.
مجاهد امیری افزود: در این دوره ، دکتر بنیانیان ، دستیار فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس سابق کمیته فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی ، به بیان چگونگی مدیریت صحیح و راهبردی در جمهوری اسلامی پرداخت که در پایان این دوره آموزشی به مدیران دستگاههای اجرایی شرکت کننده ، گواهینامه پایان دوره اعطا شد .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *