آخرین اخبار : 

جشنواره غذای سنتی در روستای علی آباد

در دومین روز از دهه مبارک فجر جشنواره غذای سنتی در روستای علی آباد برگزار گردید.
به گزارش نفیرنیوز ؛ مدیر جهادکشاورزی شهرستان آباده هدف از این جشنواره را آشنایی و حفظ آیین ها و فواید غذاهای بومی و محلی اعلام نمود و افزود: غذاهای محلی ظرفیت خوبی در کشور دارند و تنوع غذایی اقوام ایرانی می تواند ما را با سنت های قدیمی آشنا کند.وی تصریح نمود : ارتقای سطح آگاهی درباره غذاهای بومی و محلی شهرستان، ترویج فرهنگ غذاهای سالم بجای فست فودها و همچنین آشنایی با اقلیم بومی، از اهداف این جشنواره ها است.یعقوبی با اشاره به شاخص های مهم سلامتی فرزندان و خانواده، بیان کرد: حفظ سنتها بهترین راهی است که می تواند در حفظ حریم خانواده نقش داشته باشد.
وی تاکید کرد: باید در مقابل هجمه دشمنان و فرهنگ غرب، فرهنگ اصیل و بومی ایرانی را احیا کنیم.
یعقوبی در پایان اضافه کرد: جاذبه های غذایی ارتباط مستقیمی با رسوم فرهنگی دارد و امیدواریم غذاهای بومی و سنتی به رستوران ها راه پیدا کنند و در مراکز عرضه غذا بیشتر از فرآوردهای سنتی استفاده شود.در پایان این جشنواره از نفرات برتر تجلیل به عمل آمد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

طراحی سایت
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلا - فروش ویلا - ویلا شمال