نشانگرهای رنگی تغذیه ای چیست؟

نشانگرهای رنگی تغذیه ای چیست؟
بدون نظر, ۱۱/۱۱/۱۳۹۴, توسط , در گزارش

سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان با همکاری صنایع غذایی کشور با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای، زمینه انتخاب آسان تر محصولات سالم را برای مصرف کنندگان فراهم آوردند. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آباده، فریده فتحی مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت آباده در این زمینه گفت: نشانگرهای رنگی تغذیه ای به عنوان نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی شامل سه رنگ قرمز، نارنجی و سبز هستند که: رنگ قرمز به معنای وجود مقادیرimage001 زیاد قند، چربی، نمک یا اسید چرب ترانس در ماده غذایی است، رنگ نارنجی به معنای وجود مقادیر متوسط از قند، چربی و نمک در ماده غذایی است و رنگ سبز به معنای وجود مقادیر اندک از قند، چربی و نمک در ماده غذایی است.وی افزود: بسیاری از محصولات غذایی ممکن است دارای هر سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز بر روی نشانگرهای برچسب خود باشند، از این رو همواره سعی نمایید محصولات غذایی با تعداد نشانگرهای سبز و نارنجی بیشتر و قرمز کمتر را در اولویت انتخاب خود قرار دهید تا مواد غذایی سالم تری را مورد استفاده قرار دهید.

درباره nafir

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

طراحی سایت
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی